Finis 30

Finis tähistab oma 30 sünnipäeva.

 

 Finis on 30 aasta jooksul toonud turule innovatiivseid ujumisvahendeid, mis aitavad ujujatel-triatlonistidel oma ujumisoskusi parandada.

Finis tooted sobivad nii profesionaalidele kui ka algajatele.

Finis toodete väljatöötamisel on abiks erinevad sportlased, kes tooteid testivad, aitavad parandada nende disaini selliselt, et toote kasutegurid oleks maksimaalsed ujujate-triatlonistide tehnika-kiiruse treenimisel.

Eestlanna Merele Liivand on Finis tooteid testinud nii ookeani soolases, Eestimaa jäistes või ka päikselise Miami basseinides. Samuti aitab Merle kaasa, et tooted ei rikuks keskkonda.

Toodete allahindlus on lisaks ülevalpool toodud toodetele ka Merle enda Guinessi World recordi treeningutel kasutatud toodetele- Edge ujumislestad, Parachute langevarjudele, prillidele , dryland treeningkummidele,  treeningriietele ning Rival võistlustrikoodele. Ära ei ole unustatud ka Mermaid ujumislesti.

Finis sünnipäeva puhul on finisnordic.eu alandanud paljude toodete hindu 15% kuni 70% ulatuses. Tooteid on igast tootegrupistja erinevatele vanustele. 

Soodustused kehtivad kuni 31.maini 2023 aastal.

Haara võimalusest soetada Maailma juhtiva ujumisvahendite tootja tooted nüüd.

Oleme koondanud soodustooted Parimate pakkumiste alla.  https://finisnordic.eu/tootekategooria/parimad-pakkumised/

Küsimuste korral võta julgelt meiega ühendust. info@swimera.eu või telefonil +372 53 049 124

Eriti mis puudutab Smart Goggle treeningprillide kohta- selle kohane info on veel eesti keeles valmimas. Samuti on võimalik Smart Goggle Kit prille proovida. Eestis on juba nii traitlonistid kui ka ujujad just testimisel saanud täpset tagasisidet oma treeningute kohta Smart Goggles ujumisprillidega

 

Merle Liivand ja Swimera OÜ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.