ÜLDINE

Swimera.eu on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide privaatsust. Firma tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

ISIKUANDMETE KOGUMINE JA KASUTAMINE

Isikuandmed on andmed, mida Swimera.eu kogub üksikisiku tuvastamiseks või temaga ühenduse võtmiseks. Isikuandmete kogumine võib toimuda kliendi nõusolekul järgnevatel viisidel: kontaktandmete (nimi, e-maili aadress, telefoninumber) edastamisel meie veebilehel; ostu või tellimuse sooritamisel meie veebipoes.
Kogutud isikuandmete abil saame Swimera.eu kliente teavitada uudistest, kampaaniatest ning toimuvatest sündmustest ja üritustest. Klient, kes ei soovi olla uudiskirjaloendis, saab end igal hetkel sellest eemaldada. Kogutud isikuandmeid kasutatakse ka kliendile kauba kohaletoimetamiseks ning kliendiga ühenduse võtmiseks.
Kliendi paremaks teenindamiseks võib Swimera.eu avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab Swimera.eu veebipoele teenuseid ning on lepinguga kohustatud hoidma teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on veebipoes müüdavate kaupade transport.

Google Tag Manager

Meie veebisait kasutab Google Tag Manageri, mis on Google LLC tagide haldamise süsteem. Google Tag Manager aitab meil hallata veebisaidi tagisid, kuid see ei kasuta küpsiseid ega kogu isikut tuvastavat teavet. Siiski võivad selle hallatavad tagid seada küpsiseid ja koguda andmeid. Kui te loobute jälgimisest, ei mõjuta see Google Tag Manageri funktsionaalsust, kuid see takistab tagisid teie teabe kogumisel.

Google Analytics

Meie veebisait kasutab Google Analyticsit, mis on Google LLC ("Google") veebianalüüsi teenus. Google Analytics kasutab küpsiseid, et aidata meil analüüsida, kuidas kasutajad meie veebisaiti kasutavad. Küpsise poolt genereeritud teave teie veebisaidi kasutamise kohta (sh teie IP-aadress) edastatakse ja salvestatakse Google'i serverites Ameerika Ühendriikides.

Google kasutab seda teavet teie veebisaidi kasutamise hindamiseks, veebisaidi aktiivsuse aruannete koostamiseks ning muude teenuste pakkumiseks seoses veebisaidi aktiivsuse ja interneti kasutamisega. Google võib selle teabe edastada ka kolmandatele isikutele, kui see on seadusega nõutud või kui sellised kolmandad isikud töötlevad teavet Google'i nimel.

Google Analyticsi küpsised:

  1. Tüüp: Analüütilised/sooritusküpsised
  2. Eesmärk: Need küpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas külastajad meie veebisaiti kasutavad. Kasutame teavet aruannete koostamiseks ja saidi täiustamiseks. Küpsised koguvad teavet anonüümsel kujul, sealhulgas külastajate arvu, kust külastajad on pärit ja milliseid lehti nad külastasid.
  3. Kogutavad andmed: Kasutusandmed (lehevaatamised, veebisaidil viibimise aeg, põrkemäär jne), IP-aadressid
  4. Küpsiste kestus: Küpsised aeguvad tavaliselt 6 kuu pärast, kuid see varieerub.

ISIKUANDMETE KAITSE

Swimera.eu rakendab kõiki ettevaatusabinõusid kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmetele, nende muutmisele ning töötlemisele on ainult selleks volitatud isikutel.

PRIVAATSUSPOLIITIKA TINGIMUSED JA MUUDATUSED

Swimera.eu jätab endale õiguse vajadusel privaatsustingimusi muuta. Meie veebilehte kasutama asudes eeldame, et olete tutvunud kõikide põhimõtetega ning nõustute nendega.

Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil info@swimera.eu.

KOOSTÖÖPARTNERID JA SPONSORID