Foggies uduvastane puhastuslapid ujumisprillidele, ujumismaskidele

Triswim palsam Conditioner 59ml
26. juuni 2024
StrechCordz® dryland tõmbekummide komplekt – StrechCordz®modular set S103
29. juuni 2024

Foggies uduvastane puhastuslapid ujumisprillidele, ujumismaskidele

Original price was: 1.95 €.Current price is: 0.90 €.

Foggies anti-fog uduvastased puhastuslapid ujujatele, sukeldujatele, jooksjatele ja teistele spordinautlejatele.

FOGGIES Premium anti-fog puhastuslapid on mõeldud ujumisprillide ja muude spordiprillide jaoks ( miite kasutada lugemisprillide puhastamiseks). FOGGIES on ainulaadsed puhastuslapid, mis puhastavad lisaks basseiniveest väljapoole jäänud setted, nagu näiteks vaseühendid. Need salvrätikud panevad teid end turvaliselt tundma, ükskõik, millise tee te valite. Enam ei pea kunagi tegelema uduste prillidega.

  • LIHTNE KASUTAMINE: FOGGIESi puhastuslappide kasutamine on lihtne ja kerge! Lihtsalt pühkige puhastuslappidega FOGGIES prillide sise- ja välispinnale ja laske seejärel kuivada. Sekundeid hiljem kaob lahus ja teile jääb pind, mis ei lähe uduseks ka kõige ekstreemsemates tingimustes. Arvukate sportlaste poolt testitud ja sportlaste poolt loodud FOGGIESi pühkmed aitavad kindlasti teie kaitseprillid probleemideta hägustuda. Peale puhastuslappidega pühkimist jääb pühitud pinnale nanokile materjal ning palun vett mitte koheselt kasutada. Soovime puhastuslappe kasutada nt. eelmisel õhtul.
  •  KASUTUSKASUTUS: FOGGIES’i saab õhukindlalt hoituna korduvalt uuesti kasutada. FOGGIESi on soovitatav panna ziplock-kotti, et aktiivsed uduvastased ühendid ei aurustuksid, nii et saate omapuhastuslappe kauem kasutada!
  • OHUTU KÕIKIDELE prilliklaasidele: Ideaalne ujumisprillidele, sukeldumis- ja sukeldumismaskidele, suusa- ja lumelaua prillidele, moeprillidele, jalgrattaprillidele, kaitsekiivritele, päikeseprillidele, kaameraläätsedele ja muule. Vaata kaugemale, kasutades FOGGIESi professionaalseid prillide ja kaitseprillide uduvastaseid puhastuslappe.
  •  MUUD KASUTUSED: Arvukate meedikute ja töötajate poolt testitud FOGGIES’i saab edukalt kasutada koos näokaitsmetega, meditsiiniliste ja tööstusprillidega.
  • PUHASTUSLAPPIDE KOOSTISOSAD: Water (Aqua), Isopropyl Alcohol, SD Alcohol, 39-C, PEG-12 Dimetihicone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea. ( Vesi (Aqua), isopropüülalkohol, SD-alkohol, 39-C, PEG-12 dimetihikoon, jodopropünüülbutüülkarbamaat, diasolidinüüluurea.)
  •  KASUTAMINE: Rebige FOGGIESi pakend, voltige rätik lahti ja pühkige mõlema prilliklaasi esi- ja tagakülg. Sekundite jooksul kuivavad prilliklaasid õhu käes. MÄRKUS: pühkige puhastuslapiga kuiva prilliklaasi. Tulemused võivad erineda sõltuvalt klaasitüübist.

 

15 laos

Tootekood: 1-85286-00005-7 Kategooriad: ,
Värv

Must, Sinine, kollane-must, Must-kollane, Punane, roosa-must, Sini-kollane, Valge

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Foggies uduvastane puhastuslapid ujumisprillidele, ujumismaskidele”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga